Den ikoniske posisjonen Axwell og Sebastian Ingrosso hadde, steg til nye høyder med Axwell Λ Ingrosso. Det kulminerte i Grammy-nominasjon og suksess på DJ Mag Top 100-lista m.m. etter at de hadde blitt omfavnet av den innflytelsesrike smakseliten, luksusmerker og beundrende fans over hele kloden.

Billboard og Beatport-listene understreker bare at duoen har fått stor oppmerksomhet fra hele verden.

På guvernørballet i New York i 2014 opptrådte de sammen for første gang. Debut-singelen ‹‹Something New›› sparket i gang prosjektet med et smell, og deretter fulgte de på med singlene ‹‹On My Way››, ‹‹Can’t Hold Us Down›› og ‹‹Sun Is Shining››. De Stockholm-baserte karene suste rett inn i radiobølgene mens de turnerte for fullt.

Mot slutten av 2015 utga de ‹‹This Time››, hvor Pusha T medvirket, og alle inntektene av singelen gikk til FNs høykommissær for flyktninger. Duoen kickstartet 2016 med instrumental-låta ‹‹Dream Bigger››.

– Dette er et av de mest spennende prosjektene jeg har vært med på, og mye av grunnen til det er at Seb og jeg har en helt spesiell kjemi og balanse mellom oss, sier Axwell. – For eksempel kan jeg sitte alene med en ide i noen timer før jeg involverer ham. Han hiver seg alltid over det jeg kommer med, med en enorm energi og en hel del nye ideer. Fra utsiden ser det kanskje rart ut, men det funker.

De har gjort seg mange festivalerfaringer av det store slaget, deriblant Coachella, V Festival og Electronic Daisy Carnival, pluss at de selvsagt har spilt på Ushuaia Ibiza. Axwell Λ Ingrosso har definitivt vært Sveriges hotteste musikk-eksport det siste tiåret , og sommeren 2017 skal de gjøre seg enda en kul festivalerfaring, når de spiller eksklusivt på Stavernfestivalen fredag 7. juli!