Generasjonen min blir fortalt at vi er så unike og kan få til det vi vil. Det er bullshit, men hvis man finner ut hva man er ganske god på og gjør det veldig mye, tror jeg man kan få til noe, sa Cezinando til NRK forleden. Å Selv ga han ut sin første EP allerede som 16-åring og hadde sin første betalte spillejobb like etter. Øvelse gjør altså mester. 2016 har vært et bra år for 21-åringen, og seneste meritt var å vinne prisen for årets nykommer i P3 Gull.

Tross sin unge alder har 21 år gamle Cezinando aka Kristoffer Cezinando allerede gjort seg svært bemerket på den norske hip-hop scenen i flere år og bygget opp en solid fanskare. Som 16-åring slapp han debut EP’en sin «Cez 4 Prez» og fulgte opp med sin første fullengder, «framtid:sanntid» to år senere.

Oslogutten kan se tilbake på et innholdsrikt 2015, hvor han blant annet slapp de radiolistede singlene «Sykt Jævla Kult» & «€PA». Han blir omtalt som en rapper som skiller seg ut i mengden både når det gjelder melodier, flow og væremåte.
2016 er allikevel året Cezinando virkelig bemerket seg med tittelen «Årets Urørt» med låta «€PA» under årets By:Larm, og har den siste tiden jobbet med å ferdigstille sitt andre album «Barn Av Europa» produsert av Illeig (Eigil Berntsen) som ble sluppet 13.06.16. Vi har tidligere fått smakebiter fra det kommende albumet, senest i form av singelen «Blinke/Video/» og P3listede «Botanisk Hage» som hadde sin premiere under årets Gullruten.

Albumet «Barn av Europa» har blitt tatt svært godt i mot og har fått flotte anmeldelser og streamingtall den siste uken;

  • En godtepose av et tekstunivers» Terningkast 5 –Gaffa
  • Han høres selvsikker, sårbar, frekk, tankefull, desperat og fullstendig tilstede om hverandre, og gjør alt dette uten at noen av følelsene og uttrykkene gjør noen av de andre mindre ekte, viktige eller sanne.» – Terningkast 9/10 –NMHV.
  • Vekslingen mellom frenetisk funky og det fredfulle er vellykket. Cezinando tilbyr noe friskt. Med hell.» Terningkast 5 – NRKP3
  • …han skriver bedre enn de fleste norske rappere (og skribenter) kombinert» – 730.no
  • …freidig unggutt med referanser de færreste over tjuefem vil ta, og litt mer voksen og poetisk..» -Aftenposten