Den 18 år gamle rapperen Ezzari (Adam Ezzari) fra Hauketo i Oslo er et navn som har spredd seg raskt. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte med Universal Music på nyåret.

Musikken til Ezzari er kjennetegnet av sterke tekster, og p3 skrev i sin anmeldelse av låta “Ikke noe press” at man kan trekke paralleller til Karpe Diem, samtidig som Ezzari skaper noe unikt. Samtidig lager Ezzari dansbar musikk, og låta NULL leverer en wavy sound kombinert med tekst fra hjertet. Ezzari er en up-and-coming artist, med ny musikk på vei utover sommeren.

By:Larm 2017 var Ezzari sitt første egne show, og vi fikk servert en solid presentasjon av et av Norges største musikalske talenter. P3s musikksjef Mats Borch Bugge beskrev konserten som ”en av festivalens positive overraskelser”.  I vår har den unge artisten sluppet sine to første låter «Ikke noe press» og ”NULL” som begge har høstet gode kritikker, blant annet hos P3. Ezzari er også å finne i NRK serien SKAM, hvor han spiller Adam Malik.