Stavernfestivalen har fått nok en stor fisk på kroken, nemlig Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som den internasjonale EDM-stjernen KYGO. Tradisjonen tro hanker Stavernfestivalen også i år inn stjerner i verdenstoppen til musikkfesten, som nå går inn i sitt 16. år.

Kygo har regelrett herjet hitlistene i inn- og utland de siste årene med låter som  ‹‹Younger››, ‹‹Stole the Show›› og ‹‹Firestone››, og EDM-artisten er vant til å spille for utsolgte arenaer over hele Europa og Nord-Amerika. Med Kygo på scenen kan vi med sikkerhet love publikum en ubeskrivelig atmosfære. Kygos spektakulære lysshow og fete pyroeffekter vil unektelig sette prikken over i-en på sommerens festival.

Kygo er pianotalentet og gutteromsprodusenten som på rekordtid har fått en helt ellevill karriere.
Han ble Spotifys såkalte Breakout Artist i 2015, da låter som ‹‹Firestone (feat. Conrad Sewell) og ‹‹Stole the Show (feat. Parson James) solgte til gull og platinum i 16 land, noe som har gjort at han er den artisten som raskest har klart å nå 1 milliard strømminger på Spotify.
Det første albumet hans, Cloud Nine, debuterte på 1. plass på iTunes Dance Album-liste og på 1. plass på Nielsen Soundscans liste over elektroniske album.
Kygo hadde sin første amerikanske TV-opptreden hos The Late Late Show with James Corden, der han fremførte en akustisk versjon av ‹‹Stole the Show (feat. Parson James)››.

Han har også opptrådt på Good Morning America, The Tonight Show med Jimmy Fallon, og Ellen DeGeneres Show, og han fremførte låta ‹‹Carry Me (feat. Julia Michaels)›› på avslutningsseremonien under sommer-OL i Rio i 2016.

Kygo har vært å se på forsiden til Billboard Magazine. Han har også vært på forsiden av Haute Living Magazine, og blitt skrevet om i blant annet USA Today, The Wall Street Journal , Rolling Stone, LA Times, Forbes, Entertainment Weekly, Nylon og Huffington Post.

Kygo spilte for et utsolgt Barclays Center i New York, og nylig spilte han for utsolgt hus to kvelder på rad i The Hollywood Bowl .