Da han begynte å spille piano som syvåring, var det neppe i den lille Nesoddingens tanker at han en gang i fremtiden skulle utgi en debutsingel som skulle bli en av de mest 100 strømmede sangene i verden, men det var akkurat det som skjedde med Madden (Marius Njøstad) da han i 2016 ga ut superhiten ‹‹Golden Light›› (feat. 6AM). Lite visste han at hans aller første singel skulle få over 16 millioner avspillinger i Spotify, og at den skulle bli lagt til på spillelistene på alle de største norske radiostasjonene.
Maddens musikalske reise minner om den til en musikalsk kameleon. Musikkinteressen hans startet med jazz og klassisk piano og utviklet seg da han kom i tenårene. Han tok en bachelor ved Norges musikkhøyskole, og tidlig i 20-årene oppdaget han elektronisk dance music.

Madden viste virkelig hvilken talentfull musiker, produsent og unik artist han er da han mikset erfaringen sin med jazz og klassisk musikk med sitt EDM-sound á la 2016.

Da Madden var en del av produsent-duoen Kontaktor, vant han konkurransen John Lennon Songwriting Contest og fikk Lennon Award for beste elektroniske musikk med lånta ‹‹Bocce Ball››. Dermed ble han invitert til New York for å lære av hitmakerne i Stargate, og to år senere skrev de låta ‹‹The Stockholm Syndrome›› sammen for CLDM.

Madden har i tillegg samarbeidet med en rekke andre artister, slik som Lido, Proviant Audio og Philip Emilio.

Etter flere år hvor han har skrevet og produsert for andre artister, er tiden nå inne for å selv tre inn i rampelyset. Inspirasjon finner han i menneskene han omgås med og fra musikk og kunst fra forskjellige kulturer og epoker. Han kommer til å fortsette med å utforske musikalske sjangere, og å kombinere fortiden med fremtiden og gi oss musikk som vi elsker.