Sondre Justad, alle jenter og gutters popfavoritt, er kort og godt sykt flink. Lofot-sjarmøren gleder seg til å komme tilbake til Stavernfestivalen. Da kommer han sannsynligvis med nytt materiale og mange nye hits. Etter å ha spilt hos oss i 2015, sa han at det var det kuleste stedet han hadde spilt den sommeren.

Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. Med singler som «Det e over», «Tilbake» og «Riv i hjertet» har han preget nasjonale radiolister hele 2015, og vært innnom TV-programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo.

I oktober 2015 kom debutalbumet, Riv i hjertet, ut på Petroleum Records. Albumet høstet store ord fra landets anmeldere, har ligget over et år på VG-lista og resulterte i hele tre Spellemann-nominasjoner: Årets album, Årets popsolist og Årets nykommer. Albumets tittelspor ble også fjorårets mest spilte norskspråklige låt på radio.

I etterkant av albumslippet har Justad turnert land og strand, og solgt ut så godt som samtlige spillesteder – deriblant to ganger Rockefeller i Oslo, og spilt på flere titalls festivaler. I tillegg har albumsporene «Lovte dæ» og «Tida vi bare va» blitt radiolistet hos både NRK P1 og NRK P3.

  • «Snakk om å innfri. Sondre Justad er allerede popstjerne.» -Aftenposten
  • «Sondre Justad lager pop som pop skal lages.» -Dagsavisen
  • «Popens nye wonderboy.» -Dagbladet
  • «Sondre Justad kan løfte norsk pop inn i en ny tidsalder.»-Avisa Nordland