KOM I DEN RETTE STEMNINGEN

Camp Stavernfestivalen er det beste alternativet for dere som skal på årets festival og leter etter overnatting! Vi ligger kun et steinkast fra festivalinngangen, så nærmere kommer dere ikke. Vi har fokus på moro, glede og at alle skal trives. I tillegg til at du kan høre festivalen fra campen, har vi Camp Square hvor vi blant annet har Camp-butikk med et godt utvalg av produkter, ulike mattilbud, ladestasjon for mobiltelefoner, diverse leker og noen overraskelser…

Campen er tilpasset alle festivalgjengere, og vi har fokus på at det blir tatt hensyn til hverandre. Campen er stillecamp etter kl. 23, og da er det ikke lov med medbrakt lyd, men frykt ikke – festen kan fortsette ved Camp Square. Vi skjønner at noen ønsker å fortsette å ri stemningsbølgen etter at festivalen har stengt sine dører, derfor spiller vi opp til hyggelig allsang i Camp Square. På dagtid vil det være flere aktivitetsmuligheter, eller hva med å ta turen ned til stranden bare noen skritt unna?

Området er kameraovervåket med proft vakthold døgnet rundt. Vi har nulltoleranse for tyveri, slagsmål og andre apestreker! I år introduserer vi en no nonsense policy hvor det er lav toleranse for dumheter. Medbrakt alkohol er tillatt, men overstadig berusede vil bli eskortert fra området. Vi har en anbefalt 18-års aldersgrense på campen. Vi gjør vårt for at campen skal passe for alle – fra unge til de eldre – så hjelp oss med å gjøre dette til en hyggelig opplevelse for alle.

Hver dag vil det gå maksitaxier i shuttle til et lokalt dusjanlegg til oppsatte rutetider. Disse maksitaxiene kan også kjøre dere til Larvik og Stavern etter ønske. Hvis dere ønsker å bli hentet på togstasjonen eller lignende, kan dere ringe 941 92 112.

UTSOLGT!
2. juli ble vi utsolgt for camp-pass og alle andre camp-produkter.

Alle som skal bo og være på campen må kjøpe hvert sitt camp-pass. Man får tildelt en plass på 5×5 meter hvor man kan sette opp medbrakt telt. Alle med Camp-pass kan ta med eget telt og har tilgang til Camp Square og alle tilbudene på campen.

I tillegg til ordinær camping i telt er det mulig å oppgradere til oppgradert camping, slik at man bl.a. får strømtilgang. Dette kan kjøpes ved campområdets innsjekk og koster kr 1000.

Vi har også Boutique Camping hvor man kan komme til ferdig oppsatte telt og hytter

Alle som kommer med caravan eller bobil må oppgradere til camping med strømtilgang. Oppgraderingen koster kr 1000. Dette kjøpes ved innsjekken til campområdet.

Vi forstår at du gleder deg veldig til Stavernfestivalen skal åpne portene, så vi forkorter ventetiden litt for deg og åpner en dag før festivalstart.
Campen åpner onsdag 5. juli kl. 14.00. Campen holder åpent til søndag 9. juli kl. 14.00.

Åpningstider innsjekk:

 • Onsdag – 14.00 – 22.00
 • Torsdag – Lørdag – 10.00 – 22.00
 • Søndag – 10.00 – 14.00

UTSOLGT!

2. juli ble vi utsolgt for alle typer camp-produkter.

I år tilbyr vi Boutique Camping, som er det kuleste alternativet for dere som ikke har lyst til å ta med eget telt.

Det er en blanding av freshe telt – Bellepads – og koselige mini-hytter – Podpads. Bellepads har plass til 2, 4 eller 6 personer, og Podpads har plass til 2 eller 4 personer – avhengig av hvilken type du velger. Det er mulig å oppgradere Bellepad for 4 personer til Bellepad+ og for 6 personer til XLBellepad. Strømtilgang og senger finnes i alle hyttene og teltene. Alle som skal bo på Boutique Camping må ha Camp-pass. Boutique Camping er en del av campen med tilgang til alle fasilitetene på området. Det kan i tillegg kjøpes en Sleep easy-pakke som består av sovepose og pute.

NB! Husk at alle som skal bo på Camp Stavernestivalen MÅ kjøpe hvert sitt camp-pass, også når man skal bo i Bellepad eller Podpad!

For å kjøpe Boutique Camping, KLIKK HER

  • Bellepad 2 pers. – kr 2.500 UTSOLGT!
  • Bellepad 4 pers. – kr 3000 UTSOLGT!
  • Bellepad 6 pers. – kr 3.500  UTSOLGT
  • XL-Bellepad 6 pers. – kr 5.000  UTSOLGT!
  • Podpads 2 pers. – kr 3.500 UTSOLGT!
  • LuxPad 2 pers. – kr 5000 UTSOLGT!
  • Podpads 4 pers. – kr 5.000 UTSOLGT!
  • Bellepad+ for 4 pers. – kr 6450 UTSOLGT!
  • Sleep easy-pakke – kr 350 UTSOLGT!

   Pakken inneholder sovepose, pute, fleece-teppe, øreplugger og sovemaske. Enklere har det aldri vært  å være camper. OBS! Kun for boutique camping-gjester.

  NB! Husk at alle som skal bo på Camp Stavernfestivalen  kjøpe hvert sitt camp-pass! Dette er ditt adgangstegn til camp-området.

For å kjøpe Boutique Camping, KLIKK HER

Nærmeste adresse er Gamle Stavernsveien 26. Fra Larvik kjører man fylkesvei 301 mot Stavern, tar av mot Tenvik, svinger til høyre – og der viser Campen seg.

Det er mulig å parkere på Campen for campere. Det kan kjøpes parkering for alle dager på forhånd. Parkering koster 450,- for alle dager og blir noe redusert dersom dere kommer senere enn torsdag. Parkeringsbilletten er kun gyldig i kombinasjon med camp-pass.

For å sikre deg parkering, KLIKK HER

Det er ikke tillatt med åpne flammer, og grilling er kun tillatt ved anvist plass.

  • Det er ikke tillatt med store møbler som ikke er tiltenkt campingbruk.
  • Det er ikke tillatt med større medbrakte musikkanlegg – det er for festivalens musikk man kommer, ikke sin egen.
  • Camp-pass er kun gyldig sammen med festivalpass.
  • Vi ønsker at du ikke tar med glassflasker til campen.
  • Klatring på gjerder, tyveri, vold, vandalisme og upassende opptreden vil føre til bortvisning fra campen, inndragelse av festivalbånd og/eller politianmeldelse – avhengig av sakens karakter.
  • Behandle andre som du selv ønsker å bli behandlet.
  • Straffbare handlinger vil bli anmeldt.

   

Vi har egen Taxi for Campen som er stand-by hele Camp perioden. Dersom du ønsker å bli kjørt en tur inn til byen, bli hentet på togstasjonen eller vil bli kjørt til en etterfest du har hørt er HEEEEELT RÅÅÅÅÅ – så kan dette bestilles ved å ringe 941 92 112 eller kontakte dem på Campen.

FAQ - SPØRSMÅL OG SVAR

Camp-passet er ditt adgangstegn til Camp Stavernfestivalen.
Alle som skal bo på Camp Stavernfestivalen  kjøpe hvert sitt camp-pass.

Skal du bo i Boutique Camping, må du også kjøpe Camp-pass.
NB! Camp-passet er kun gyldig sammen med festivalbillett

Vi har kun en anbefalt aldersgrense på 18 år. Vi har ingen øvre aldersgrense og gjør det vi kan for at alle skal få en god campopplevelse, gammel som ung.

 

Nei, å sette opp eget telt hos oss er gratis! Hver teltplass er på 5×5 meter. Du trenger kun å kjøpe Camp-pass.

Kommer du med bobil eller campingvogn, blir du plassert på et oppgradert område av campen hvor du har tilgang til strøm m.m. Det er mulig å overnatte i vanlig bil på camporådet, men da må det betales som om det var en bobil.
Kr 1000 må betales per bil ‹‹i døra›› ved ankomst.

Ja, om du har camp-pass, kan du parkere på Camp Stavernfestivalen. Parkeringen er rett etter avkjøring til Tenvik, før du kommer til Campområdet.

Parkering 5.-9. juli koster kr 450 for hele perioden og kan kjøpes hos Ticketmaster.

Dette er løsningen for dere som ikke ønsker å sette opp eget telt, men heller vil komme til ‹‹dekket bord››.

Bellepads er ferdig oppsatte telt for 2 – 6 personer.

Det er mulig å oppgradere Bellepad. For 4 personer heter det Bellepad+ 4-personer og for 6 personer heter det XLBellepad 6-personer.

Podpads er små ferdig oppsatte hytter for 2-4 personer.

Det er mulig å kjøpe oppgradert Podpads for 2 personer som heter Luxpad 2-personer.

Alle har senger og innlagt strøm. Det er mulig å låse Podpads-ene.

Dusj finnes ikke på campen, men hver dag går det ‹‹dusjbuss›› til lokalt dusjanlegg i Stavern til oppsatte tider. Tilbudet er selvfølgelig gratis!

Lademuligheter for mobil finnes på campen, og hver lading koster kr 20. Det gjøres samme sted som man bestiller Taxi.

Nei! Like nedenfor Camp Stavernfestivalen ligger en stor, nydelig strand. Husk å ta med badetøy!

Alle som bor eller oppholder seg på Camp Stavernfestivalen må ha Camp-pass, Camp-pass for hele perioden koster kr 850 pr. person og selges på forhånd via Ticketmaster.

Vi har egen taxibuss som kan bestilles ved å ringe 941 92 112. Det går også busser mellom Larvik og Stavern hvor det er busstopp rett ved Campen som heter ‹‹Rødberg››.

Camp Stavernfestivalen er et rimelig tilbud for overnatting under Stavernfestivalen. Hoteller i nærheten er ofte fulle under festivalhelgen og koster vesentlig mer. På Camp Stavernfestivalen får du den totale festivalopplevelsen!

Det er profesjonelt vakthold kontinuerlig på Campen. De vil sette opp kamera for å best mulig passe på at det ikke er noe tyveri eller annen uønsket oppførsel som foregår.

I år innføres en ‹‹no nonsense policy›› hvor det er lav terskel for dumheter og annen uønsket oppførsel. Slik oppførsel vil få konsekvenser i form av advarsel, inndragelse av bånd – både til Camp og Stavernfestivalen – eller politianmeldelse i forhold til arten av hendelsen.

Fy-fy. Dette var da ikke bra! Alle hendelser med slike konsekvenser blir dokumentert, og dersom det var en mindre alvorlig hendelse – type overstadig beruselse som fører til bortvisning den dagen – vil det være mulig å fornye båndet mot et mindre pålegg. Dette gjelder både for Camp og til Stavernfestivalen. Dersom hendelsen er av en mer alvorlig karakter, vil det ikke være mulig å fornye det.

Vi har strengt vakthold som ikke tillater inngang til Campen uten gyldig Camp-pass. Dersom du tilfeldigvis ikke ble sjekket og befinner deg inne på Camp området uten Camp-pass, vil det føre til politianmeldelse for å oppholde seg på privat grunn uten tillatelse.

Vær smart – ikke ta dumme sjanser!

Vi ønsker ikke at du tar med glassflasker til Camp Stavernfestivalen, men dette er det vanskelig for oss å følge opp i praksis.
Dersom du tar med glassflasker, ber vi deg håndtere dem på en forsvarlig måte og legge dem i korrekt avfallsdunke når du er ferdig med dem.