campstavern
camp1-min

Alle som skal bo her, må kjøpe hvert sitt campingpass. Med campingpasset får man tildelt en teltplass på 5×5 meter. Å sette opp eget telt koster ikke noe ekstra. Alle med campingpass og festivalarmbånd kan ta med eget telt.

Ønsker du strøm i teltet som du har med deg skal du kjøpe billetten ‹‹Strøm til telt›› hos Ticketmaster. Billetten koster kr 1000 per telt.

Alle som skal komme med caravan eller bobil må kjøpe billetten ‹‹Plass til bobil›› hos Ticketmaster. Billetten koster kr 1500 per bobil/caravan. Vi har en maks-grense på 9 meters lengde per bobil/caravan. Dersom din er lengre og inntil 18 meter lang, må du kjøpe to plasser/billetter. Fortelt er tillatt opptil 3 meter bredt. Bilene får vanlig strømtilgang, så utstyr som har høy effekt bes ikke brukt fordi det vil gjøre det vanskelig for oss, dere og ikke minst – andre!

På campen har vi selvsagt camp-butikk med nøye utvalgte produkter til gode priser. I tillegg setter vi opp gratis buss til den lokale butikken til oppsatte tider.

Mer info om mattilbudet vil komme.

Det vil finnes dusjer på campen, informasjon om disse kommer senere.

Camp Stavernfestivalen er det beste alternativet for dere som skal på årets festival og leter etter overnatting!

Vi har fokus på moro, glede, og at alle skal trives. På Camp Square har vi blant annet et godt utvalg av aktiviteter, mattilbud, ladestasjon for mobiltelefoner, og kanskje noen overraskelser. Campen er tilpasset alle festivalgjengere, og vi har fokus på at det blir tatt hensyn til hverandre. Områder av Campen er stille-camp etter kl. 23, da er det ikke lov med medbrakt lyd, men frykt ikke – på Camp Rødberg kan festen fortsette ved Camp Square.

Området er kameraovervåket med proft vakthold døgnet rundt. Vi har nulltoleranse for tyveri, slagsmål og andre apestreker!

Vi har en no nonsense policy hvor det er veldig lav toleranse for dumheter. Medbrakt alkohol er tillatt, men overstadig berusede vil bli eskortert fra området. For å bo på Camp Stavernfestivalen må du ha fylt 16 år. Campene har en anbefalt 18-års aldersgrense og absolutt ingen øvre aldersgrense. Vi gjør vårt for at campene skal passe for alle – for unge som eldre – så hjelp oss med å gjøre dette til en hyggelig opplevelse for dere selv og alle andre!

 • Det er ikke tillatt med åpne flammer, og grilling er kun tillatt ved anvist plass. Det er egen anvist plass for bruk av engangsgriller.
 • Det er ikke tillatt med store møbler som ikke er tiltenkt campingbruk.
 • Det er ikke tillatt med større medbrakte musikkanlegg – det er for festivalens musikk man kommer, ikke sin egen. Disse vil bli konfiskert og ikke gitt tilbake før søndag.
 • Campingpass er kun gyldig i kombinasjon med festivalpass.
 • Det er kun tillatt på den camp du har kjøpt campingpass til.
 • Klatring på gjerder, tyveri, vold, vandalisme og upassende opptreden vil føre til bortvisning fra campen, inndragelse av festivalbånd og/eller politianmeldelse – avhengig av sakens karakter. Dette er et no-nonsense-policy-område.
 • Telt må ha 3 meters mellomrom på alle sider. Telt må settes opp innenfor oppmerkede felter.
 • Det er branngater mellom hvert teltfelt. Det er viktig at ingen setter opp telt i disse for å opprettholde sikkerhet for alle.
 • Alle er ansvarlige for sitt eget søppel og kan bli påført bøter dersom sitt område ikke holdes ryddig.
 • Behandle andre som du selv ønsker å bli behandlet.
 • Området skal forlates i den stand det var da du kom.
 • Campen stenger kl. 14 på søndagen, og innen da skal alle ha ryddet sin plass og forlatt området.
 • Straffbare handlinger vil bli anmeldt.

Informasjon om shuttlebusser til og fra campen kommer.

Det er ingen parkeringsmulighet på Camp Stavernfestivalen. Informasjon om parkering i regi av festivalen vil komme senere.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

FÅ DEN FULLE FESTIVALOPPLEVELSEN

Kjent for sine gode stemning og samhold er campen det mange festivaldeltagere gleder seg mest til hvert år. Her starter festen allerede to dager før festivalen åpner, og fortsetter langt utover natta for de som ønsker det. Og for dere som legger dere tidlig har vi naturligvis også stillecamp.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

BOUTIQUE CAMPING

Kjenner du på stresset med å sette opp telt når du ankommer festivalen?

Med boutique camping får du det mest behagelige alternativet til festivalcamping. Nå kan du komme til dekket bord, sjekke rett inn i et ferdig oppsatt telt eller hytte, og sette igang festivaleventyret med en gang du ankommer campen!

FAQ - SPØRSMÅL OG SVAR

Ja. Campingpasset er, i kombinasjon med festivalarmbånd, ditt adgangstegn til Camp Stavernfestivalen. Alle som skal bo på Camp Stavernfestivalen  kjøpe hvert sitt campingpass.

NB! Campingpasset er kun gyldig sammen med festivalbillett/armbånd.

Dette gjelder per person. Kapasiteten på campen er regulert av hvor mange mennesker som har lov til å oppholde seg der, ikke hvor mange teltplasser det er.

Nei, å sette opp eget telt hos oss er gratis! Hver teltplass er på 5×5 meter. Alle som skal bo i teltet må ha hvert sitt campingpass. Alle telt må være 3 meter fra andre telt.

Ja. Dersom du ønsker strøm til teltet ditt må du kjøpe billetten som heter «strøm til telt» på Ticketmaster. Denne koster 1000kr og må kjøpes i tillegg til det vanlige campingpasset ditt.

Dersom du ønsker strøm til teltet anbefaler vi å kjøpe det med en gang, da dette har blitt utsolgt tidlig de siste årene.

Ja, campen har 16-årsgrense. Vi har en anbefalt aldersgrense på 18 år, men alle campere  ha fylt 16 år for å kunne campe hos oss. Vi har ingen øvre aldersgrense, og vi gjør det vi kan for at alle skal få en god campopplevelse – både unge og eldre.

Boutique Camping på Camp Rødberg er det kuleste alternativet for dere som ikke har lyst til å ta med eget telt.

Det er en blanding av freshe telt – Bellepads – og koselige mini-hytter – Podpads, Luxpads og Bunkpads.

Bellepads har plass til 2, 4, 6 eller 8 personer. I teltene er det feltsenger med luftmadrasser. Det er ikke strøm i bellepadsene.

Podpads og Luxpads har plass til 2 personer, og Bunkpads har plass til 4 personer. Strømtilgang og senger finnes i alle hyttene.

Det kan i tillegg kjøpes en Sleep easy-pakke som består av sovepose, pute, ansiktsmaske og ørepropper.

For å kjøpe Boutique Camping, KLIKK HER

Priser Boutique Camping

 • Bellepad 2 pers. – kommer
 • Bellepad 4 pers. – kommer
 • Bellepad+ for 4 pers – kommer
 • Bellepad 6 pers. – kommer
 • Bellepad 8 pers. – kommer
 • Podpad 2 pers. – kommer
 • LuxPad 2 pers. – kommer
 • Bunkpad 4 pers. – kommer
 • Sleep easy-pakke – kommer

NB! Husk at alle som vil bo i Boutique Camping på Campen,  ha kjøpt hvert sitt campingpass! Dette er ditt adgangstegn til camp-området.

Skal du campe i bobil eller campingvogn, skal du kjøpe ‹‹Plass til bobil›› hos Ticketmaster. Dette koster kr 1500 per bil/caravan. Når du ankommer, blir du plassert på et område av campen hvor du har tilgang til strøm m.m. Det er mulig å overnatte i vanlig bil på camp-området, men da må det betales som om det var en bobil.

 Vi har en maks-grense på 9 meters lengde per bobil/caravan. Dersom din er lengre og inntil 18 meter lang, må du kjøpe to plasser/billetter. Fortelt er tillatt opptil 3 meter bredt. Bilene får vanlig strømtilgang, så utstyr som har høy effekt bes ikke brukt fordi det vil gjøre det vanskelig for oss, dere og ikke minst – andre!

Det er profesjonelt vakthold kontinuerlig døgnet rundt på Campen. Vaktselskapet benytter også kameraovervåkning for å best kunne passe på at ikke tyverier eller annen uønsket oppførsel får gå upåaktet hen.

Ja, alle som bor eller oppholder seg på Camp Stavernfestivalen må ha campingpass.

Nei, det er ikke noe parkeringsmulighet på Camp Stavernfestivalen. Info om eventuelle parkeringsmuligheter i regi av festivalen vil komme nærmere festival.

Ja, det vil være dusjer på campen. Mer info om disse kommer.

Campen har en ‹‹no nonsense policy››, noe som betyr at vi har en lav tålegrense for dumheter og uønsket oppførsel. Slik oppførsel vil få konsekvenser i form av enten advarsel, bortvisning fra området, klipping av bånd – både til Camp Stavernfestialen og Stavernfestivalen – eller politianmeldelse – avhengig av alvorlighetsgraden til hendelsen.

Alle hendelser med slik konsekvens blir dokumentert, og dersom det var en mindre alvorlig hendelse – à la overstadig beruselse som fører til bortvisning samme dag – vil det være mulig å fornye båndet mot et pålegg.  Dersom hendelsen er av en mer alvorlig karakter, vil det ikke være mulig å fornye båndet.

Det er mulig å få mobilen og andre elektriske dingser ladet på campen. Ta med laderen din, det du vil få ladet og kom til strømteltet. Strømteltet er bemannet døgnet rundt, så dette er et trygt alternativ. Det koster kr 20 å lade mobilen og kr 50 for andre dingser.