BLI MED PÅ NOE GØY, LÆRERIKT OG UTFORDRENDE!

Søk plass som frivillig på festivalen vår!

På festival foregår alt i stor størrelse. I løpet av en helg går det fort unna et par tankbiler med leskende drikke og flere tonn mat. Alt dette skal bæres, ryddes og kastes. I tillegg skal en mengde trailerlass med lyd, lys og mye annet utstyr rigges og monteres. Alt dette, og litt til, trenger vi hjelp til.

Det kan høres slitsomt ut, men det å være frivillig på festival er i bunn og grunn bare gøy. Alt foregår i sosiale omgivelser, og med nesten 1000 frivillige på jobb over et par uker er det lett å skaffe seg et knippe nye venner. Som frivillig på Stavernfestivalen jobber du med noen av musikk- og festivalbransjens mest profesjonelle folk.

I tillegg får du gratis pass til festivalen, samt litt «frivillig-stæsj» og t-skjorte. Høres dette fristende ut? Meld deg på, da vel! NB! For å jobbe som frivillig på Stavernfestivalen, må du ha fylt 15 år.

ARBEIDSOPPGAVER

Å jobbe som frivillig på Stavernfestivalen er gøy og lærerikt. Her er en oversikt over hvilke jobber du kan ha som frivillig hos Stavernfestivalen.

Stavernfestivalen har rundt 30 000 besøkende over tre dager. Vi leter derfor etter frivillige vakter til å håndheve Kardemommebyloven, slik at alle kan reise hjem lykkelige og med gode minner. Er du hjelpsom, god på å holde orden i rekkene, eller kler du rett og slett bare gul refleksvest svært godt? Da har du kanskje lyst til å være vakt?

Det er fredag, festival, og 27 grader på Larvik Golf Arena. Bak 30 meter bardisk står du dansende til god musikk og serverer leskende drikke til varme og tørste festival-publikummere. Har du alltid hatt lyst til å være bartender, eller skjenker du raskere enn din egen skygge? Da er jobben i baren noe for deg!

Hei, og velkommen! Er du utadvendt, hjelpsom, positiv og glad i å yte skikkelig god sørvis? Da kan du bli festivalgjestenes første møte med festivalen, og oppgavene vil kunne bestå i alt fra å bytte billett til festivalbånd og å akkreditere presse- og bransjefolk, til å besvare spørsmål og veilede publikum i Informasjonen, eller du jobber med Intellipay, som er festivalens betalingsløsning. Er du positiv, effektiv eller sitter du kanskje på en liten forkjærlighet for å bli kvitt køer? Da hører du hjemme her!
Bor det derimot en distributør i magen din, utstyrer du deg med flipflops, solbriller, teip og stiftemaskiner, og det blir din oppgave å spre ordet om at det nærmer seg festival. Plakater skal henges opp og flyers skal deles ut, mens andre står med et smil om munnen og selger billetter i byer, og på strender.

Våre frivillige er festivalens sevje! I frivilliginnsjekken blir du den de frivillige møter aller først. I tilbringertjenesten følger du de frivillige til sine poster. Som frivillig-buddy ser du til at de frivillige får litt ekstra omsorg og hyggelig oppmerksomhet når det trengs. Du er tilgjengelig og trår til der du behøves. 

Er du løsnings- og serviceorientert, en mester i «strikk-og-binders»-løsninger, eller et realt arbeidsjern? Da er du perfekt som en av festivalens reddende engler. Variasjonen i arbeidsoppgaver er store, og utbyttet av jobben er enda større.

Har du en miljøverner i magen? Er du en rev på å sortere papp fra plast eller generelt opptatt av miljøet? Hjelp oss med å holde Larvik Golf Arena ren.

Alltid lurt på hva som foregår «backstage», eller har du bare et ønske om å stå på scenen under Stavernfestivalen 2017? Her er din sjanse: Bli scenearbeider!
Arbeidet består i å lempe utstyr og rigge band av og på scenen. Mye tungt arbeid, men veldig gøy å se hvordan instrumenter og utstyr henger sammen. 

Festivalens energiske frivillige helter trenger mat i magen, og frivillig-maten er det du som er med å stelle i stand. Elsker du duften av nystekte vafler og nytraktet kaffe? Da er vaffelboden rett adresse.

*) For å jobbe i baren eller som vakt må du ha fylt 18 år.

HELSE, MILJØ OG SIKKERHET FOR ALLE FRIVILLIGE

For å kunne ivareta alle våre frivillige på en best mulig måte, må alle signere en HMS-plan. Ved å lese og signere denne avtalen har du gjort deg kjent med våre sikkerhetsrutiner, og du har blitt gjort kjent med ditt eget ansvar under festivalen. Hvis du er under 18 år, må skjemaet også underskrives av foresatte og tas med når du skal sjekke inn. Hvis du er over 18 år, leser du HMS-planen i registreringsskjemaet og huker av for at du godtar betingelsene. Ta kontakt per e-post til frivillig[@]stavernfestivalen[.]no hvis du har spørsmål.

FRIVILLIGE BOR GRATIS PÅ CAMP STAVERNFESTIVALEN

Jobber du som frivillig hos oss? Da kan du sjekke inn gratis på Camp Stavernfestivalen! Frivillige under 18 år er også velkommen til å bo her. Ta med deg eget telt og det du ellers måtte trenge for å bo på camp. Vi gleder oss til å ha deg som gjest hos oss! I frivillig-portalen vil du etter hvert kunne reservere plass. Mer informasjon kommer snart.

HVOR MYE MÅ DU JOBBE?

En dag jobb = en dag på festival. Ett skift varer ca. 8 – 10 timer.
Jobber du tre dager før festival, får du festivalpass og kan nyte hele festivalen.
Ønsker du å jobbe flere dager, eller jobbe alle festivaldagene, kan du gi bort dagspass til dine venner. En dag jobb = ett dagspass.

Når du er på jobb, er det viktig at jobben er første prioritet. Du må møte opp edru og klar for å gjennomføre dine arbeidsoppgaver. Du vil altså gå glipp av konsertene og annen moro mens du er på jobb, men vi lover god stemning og masse smil på jobb – så kan du nyte konsertene med mer når du har fri.

ERFAREN OG ØNSKER MER ANSVAR?

En festival trenger alltid et par superfrivillige som kan jobbe mye og ta ansvar. Det kan hende vi tar feil, men vi tror du

  • pleier å ta i et tak der det trengs
  • er mer opptatt av å jobbe for festivalen enn å dra på konsertene
  • har ledererfaring fra korps, studier, frivilligorganisasjoner eller lignende
  • er positiv med masse energi
    Kjenner du deg igjen? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en e-post til frivillig[@]stavernfestivalen[.]no med informasjon om hva du har gjort før/CV, hva du er best på, eller hva du har mest lyst til å jobbe med på Stavernfestivalen.

JOBBE MED VENNER

Flere ønsker å jobbe sammen med venner. Dersom det er spesifisert i søknaden, kommer vi selvfølgelig til å gjøre alt vi kan for at det skal skje, men vi kan ikke garantere det før begge/alle har fått plass.

ALDERSGRENSER

Generell aldersgrense for å være frivillig på festivalen er 15 år. I baren må du være 18 år for å servere alkohol, og som sikkerhetsvakt må du også ha fylt 18 år. Dersom du har søkt bar/vakt og er under 18 år, vil du automatisk bli flyttet til 2. valget ditt. Du trenger ikke endre søknaden din.

ENDRINGER PÅ SØKNAD

Dersom det er kritisk informasjon som f.eks. kontaktinformasjon som mangler eller er feil, så vil vi gjerne høre om det. Dersom du ønsker å endre søknaden din utover dette, må du lage ny søknad. Vi sletter da den eldste søknaden din.