MINE BESTE TIPS TIL FESTIVALANTREKKET

Jeg planlegger alltid hva jeg skal ha på meg en uke før jeg skal på festival så jeg slipper å ta med meg for mye. Har man noen nøkkelplagg kan man mikse som man vil – bruk fantasien og kreativiteten! Her er mine beste tips:

 

1.     SOLBRILLER

Ett par fine solbriller kan sette prikken over ién, men det er også viktig å beskytte øynene i den sterke sommersola. Enten du går for et par retro 90´talls briller eller noen enda raskere kan de være med på å gjøre antrekket litt ekstra spennende! Lek deg med farger og fasonger, og match gjerne en eller fler farger i antrekket.

2.    SNEAKERS ER ET MUST

Ingen festival uten et par kule sneakers (spør du meg), og det er jo like kult som komfortabelt! Det er mange å velge mellom, og det er ikke sikkert du trenger å kjøpe nye – kanskje du finner noen like kule på gjenbruk? Eller kanskje venninnen din har noen du kan låne?

3.     LAG PÅ LAG

Er det vanskelig å velge? Hvorfor ikke bare ta på alt? Farger som går ton-i-ton og ulike tekstiler kan være fint sammen. En sporty BH – med en kul topp og en skjorte. Det skal ikke så mye til! Og det ser kult ut. Jeg liker å mikse ulike tekstiler og farger, og siden det er festival er alt lov (nesten?)

4.     FARGER OG MØNSTER

Det er sommer, og da er det ekstra fint med sterke farger mot gylden hud. Kanskje du finner en fin 70 talls kjole på Fretex eller har en hjemme i skapet? Dra fram den gamle treningsdressen din, eller en farget bukse med en enkel topp så er du der. Gjør det enkelt!

5.     VESKE ELLER BAG

… Med det rare i? Vi er mange timer inne på festivalområdet, og enten det er lader til telefon, sminke eller snacks så trenger vi en plass å legge det. Den kan være et perfekt tilbehør til resten. Jeg synes det er praktisk med en liten bag jeg kan slenge over skuldra som jeg kan danse med hele festivalen!

6.     DET LILLE EKSTRA

Jeg er veldig glad i smykker og tilbehør, på festival kan man la det dyreste ligge hjemme – men et par fine øredobber kan gjøre det meste. Kanskje du har noen fine smykker eller ringer som kan gjøre det hele litt mer spennende? Eller et fint skjerf du enten kan knyte rundt vesken eller halsen? En gylden mulighet til å være litt vågal.

7.     COMFY FORAN FANCY

Det viktigste jeg tenker på når jeg skal på festival er å føle meg komfortabel, dropp trender og trange klær – gå i akkurat det du vil! På festival er det en god mulighet til å gå litt utenfor komfortsonen – kanskje du bare skal ta på deg den deiligste genseren du har og mammas gamle bukser? Det viktigste er at man føler seg fin selv, da har man det gøyest.

Sist men ikke minst – ha det gøy! Det beste tilbehøret er godt humør og gode venner. God festival!