Vi anbefaler at du registrerer deg med ditt armbånd eller billett før festivalstart. Det gjør du her. Det er flere fordeler ved forhåndsregistrering, blant annet påfylling på nett, man unngår kø ved inngangen og det mulighet for sporing av dine kjøp under festivalen. Samtidig er dette den eneste muligheten for helautomatisk refusjon av ubenyttet saldo etter festivalen!

Har du billett med lesbar strekkode?
Har du Ticketfast-billett med lesbar strekkode, kan du registrere billetten på din brukerprofil og fylle på penger uten armbånd. Har du fått registrert billetten på din profil, vil denne og eventuell pengesaldo bli overført til armbåndet når du får båndet.
Når du registrerer billetten din, skal du skrive inn en kode som starter og slutter med stjerner. Du skal IKKE inkludere stjernene når du skriver koden.

Har du ikke billett med lesbar strekkode?
Har du ikke Ticketfast-billett, må du først ha armbåndet før du kan koble din brukerkonto mot bånd. Brukerprofilen har du nytte av for å senere å kunne se informasjon om dine kjøp og saldo.

Kontantløs-funksjonen i armbåndet har et engangsgebyr på NOK 69 som forfaller ved første gangs bruk.

For å kunne kjøpe mat og drikke inne på området er du avhengig av å fylle penger på båndet ditt. Kontantløs-funksjonen i armbåndet har et engangsgebyr på NOK 69 som forfaller ved første gangs bruk. Du oppretter brukerprofil og fyller penger i brikken her:

  • Bytt billett til armbånd på forhånd. Dette kan du også gjøre ved inngangen til festivalen, men du må da påregne noe kø.
  • Du har registrert Ticketfast-billetten din på brukerprofilen på forhånd: Du er klar! Har du ikke fylt på penger, har du fortsatt anledning til å gjøre det via profilen.
  • Du har ikke registrert billett på brukerprofilen din: Registrer armbåndet ditt på din profil, og du får muligheten til å fylle penger i armbåndet for handel under festival. Du kan også gjøre registrere brukerprofil etter festival i forbindelse med tilbakebetaling av penger.

Dette må du gjennom:
Sikkerhetssjekk –> Billettkjøp –> Bytte billett til bånd –> Alderskontroll = oppgradering av armbåndsbrikke, eventuelt få påsatt drikkebånd, og påfylling av penger. Her er det altså kun sikkerhetssjekk og alderskontrollen som ikke kan gjøres på forhånd. Pilene markerer overgang til ny stasjon.

Dersom du ikke allerede har gjort det på forhånd, kan du fylle penger i armbåndet på festivalområdet. Bruk helst kort. Du kan fylle flere ganger, men legg gjerne inn det beløpet du har behov for under festivalen med en gang, så slipper du å bruke tid i kø. Du kan også når som helst fylle penger i armbåndet på denne siden under festivalen.

Når armbåndet er ‹‹ladet››, er du klar for å handle på alle utsalgsstedene. Kostnader For å dekke våre kostnader med armbånd og handelssystem, tar vi en avgift på kr 69. Dette er en engangsavgift ved første gangs bruk av systemet.

Facebook
Du har muligheten til å knytte armbåndet ditt til din egen Facebook-profil. Dersom du velger det, får du, på tre stasjoner på området, muligheten til å automatisk poste ‹‹likes›› eller bilder ved å skanne armbåndet. Gøyalt!

INTELLIPAY - SLIK VIRKER DET

brikke til å være din «lommebok». Det vil si at når du skal kjøpe noe på festivalområdet, er det kun mulig å betale med brikken i armbåndet.

Vi anbefaler at du registrerer deg med ditt armbånd eller billett før festivalstart. Dette gjør du her. Det er flere fordeler ved forhåndsregistrering, blant annet påfylling på nett, man unngår kø ved inngangen og det mulighet for sporing av dine kjøp under festivalen. Samtidig er dette den eneste muligheten for helautomatisk refusjon av ubenyttet saldo etter festivalen!

å registrere flere armbånd eller billetter på en og samme brukerprofil, må dette gjøres FØR du fyller på penger!

ditt til å handle på festivalområdet, må du fylle på penger.
Du har her tre alternativer:

1. Før festivalen kan du forhåndspåfylle penger etter at du har registrert deg og åpnet din egen brukerprofil med tilhørende festivalkonto, ved hjelp av et bankkort og nettbank.

2. Du kan også fylle på i løpet av festivalen ved å besøke en av påfyllingsstasjonene på området, eller

3. Ved å logge inn på mobilappen ‹‹Stavernfestivalen 2018›› som gir deg tilgang til festivalkontoen din og mulighet til å fylle på penger.

Ved påfylling på festivalområdet velger du selv om du vil betale kontant eller med kort. Påfyllingsstasjoner med bankterminaler er det flest av. Du kan fylle på så mange ganger du vil. Et registreringsgebyr vil bli trukket fra din konto ved første påfylling. Dette er kun et engangsbeløp på kr 69.

fører du brikken i armbåndet over terminalen. Kjøpet blir automatisk registrert i armbåndets brikke.

din på påfyllingsstasjonene og på alle steder hvor du kan handle.

med brikken i armbåndet, kan du henvende deg til Kundeserviceteltet for Intellipay.

kan du tilbakeføre ubenyttet saldo til din bankkonto. Dette gjøres via din brukerprofil som du registrerte før festivalen. Alternativt kan du gå inn via www.stavernfestivalen.no/intellipay under ‹‹refusjon››. Etter 14. oktober 2018 må man henvende seg til refusjon@stavernfestivalen.no og be om manuell tilbakebetaling. Oppgi brikkenummeret ditt og kontonummeret du vil ha ditt utestående tilbakebetalt til.

ANNET VIKTIG

Kjøper er den som har kjøpt billett, mottatt armbånd og akseptert gjeldene vilkår og betingelser.

  • Armbånd er bånd byttet inn fra billett eller akkreditering og gjelder som adgangbevis og handelssystem (Intellipay).
  • Festivalen er Stavernfestivalen.
  • Selskapet er arrangør av Stavernfestivalen, Stavernfestivalen as. Kjøper fyller sin armbåndsbrikke (RFID-brikke) eller RFID-kort, om slikt er tildelt, med ønsket verdi. Kontantløs-funksjonen i armbåndet har et engangsgebyr på NOK 69 som forfaller ved første gangs bruk. Kjøper velger selv hvor stor verdi armbåndet skal ha, men saldo skal ikke overskride en sum tilsvarende NOK 10.000. Påfylling kan foretas et ubegrenset antall ganger i løpet av festivalen. For privatpersoner er maksimum påfylling per gang NOK 1.200, men det for bedrifter er 25.000 kr. Samlet sum for påfyllinger på en brikke kan ikke overskride en sum tilsvarende NOK 50.000. Verdien av innestående beløp i armbåndet tilhører innehaver av båndet, men Selskapet har rett til å belaste Kjøper for den pris som gjelder for aktivering av Intellipay-systemet første gang. Saldoen på armbåndet kan man få i kassene på området, eller ved å registrere båndet med de to nummerne på RFID-brikken via vår nettside www.stavernfestivalen.no. Gyldighetstiden for bruk av armbåndsbrikken til handling er under festivalens åpningstider. Saldoen på armbåndet reduseres tilsvarende kjøpsverdien av varene man bestiller på festivalområdet. Ubenyttet saldo refunderes automatisk for påfylte penger via nettsidene, eller ved krav om tilbakebetaling via festivalens nettside www.stavernfestivalen.no. Man må registrere en brukerprofil og sin brikke, samt krysse av for at man vil ha refusjon. Se nettsiden for videre informasjon. Tilbakebetalingen skjer puljevis én gang per uke. Pengene er tilgjengelig i 3 år. Publikum oppfordres til å be om refusjon snarest mulig. Etter 90 dager kan selskapet vedta et administrasjonsgebyr på NOK 10 per måned, som trekkes av saldoen. Maksimum antall brikker på en handlekonto / brukerprofil er 4. Brikker ønsket på samme handlekonto må alle registreres på kontoen før man fyller på penger første gang.

Etter festival kan du tilbakeføre ubenyttet saldo til bankkontoen din. Her ser du hvordan du ber om refusjon!

VED REFUSJON: HUSK Å TA GODT VARE PÅ ARMBÅNDSBRIKKEN DIN! PÅ BRIKKENS BAKSIDE STÅR DET NOTERT TO REFERANSENUMMER SOM DU VIL HA BRUK FOR!

Opprettet du brukerprofil og fylte saldo i brikken din online før festival, vil du få automatisk refusjon innen 7 virkedager etter endt festival.

Hvis ikke, må du be om refusjon. Det gjør man slik: 

Man starter med å opprette brukerprofil her. Klikk ‹‹Register›› og fyll inn feltene. Huk av for ‹‹Jeg godtar vilkår og betingelser›› og klikk ‹‹Registrer››.

Du mottar nå en e-post som inneholder en lenke du skal klikke på for å bekrefte brukerprofilen din. Finner du den ikke i innboksen din, vennligst se i mappen for søppelpost.

Logg deg deretter igjen inn her. Klikk på knappen ‹‹Armbånd›› og registrer armbåndsbrikken din.

Klikk så på knappen ‹‹Refusjon››, fyll ut feltene og klikk ‹‹Opprett››. Du har nå bedt om refusjon. Det du har utestående blir tilbakeført til kontoen din innen 7–11 virkedager.

NB! Opplever du at feltene du skal fylle ut mangler beskrivende tekst, må du forsøke å bytte nettleser til f.eks. Chrome, Firefox, Edge og Safari (med privatmodus skrudd AV, hvis du bruker mobilen).

Man kan kun registrere 1 brikke med saldo pr. brukerprofil. Har man flere brikker med saldo, må man opprette ny brukerprofil for hver brikke. 

Man kan be om refusjon via skjemaet t.o.m. 14. oktober 2018. Etter denne dato må man henvende seg til Stavernfestivalen for å be om refusjon. Man kan be om refusjon for utestående beløp i inntil 3 år etter endt festival. 
Beløp under kr 10 refunderes ikke.

Hva er kontantløst betalingssystem, og hvordan bruker jeg det?
Ditt RFID-armbånd kommer i to deler: RFID-brikken, og det fysiske båndet. Innebygd i brikken finnes en elektronisk chip som vil fungere som din nøkkel/lommebok til å betale for varer på arrangementet. Mens du er på arrangementet, vil du benytte deg av de forhåndspåfylte pengene på RFID-brikken  i festivalarmbåndet til å betale for mat og drikke.

Hvordan virker det? Når du først har fylt penger på din festivalkonto på din brukerprofil på registreringssiden til Intellipay, brukes RFID-brikken i armbåndet som en nøkkel for å få tilgang til disse pengene. Dette betyr at du sjekker inn på et av betalingspunktene du finner på de ulike stasjonene – én gang for å starte transaksjonen og én gang til for å konkludere og bekrefte, og kjøpesummen vil dermed automatisk bli trukket fra kontoen din.

Hvordan registrerer jeg armbåndsbrikken min?
På festivalens hjemmeside er det en lenke som fører deg til Intellipays registreringsside. Du kan enten registrere deg med dine opplysninger, eller rett og slett koble til via en eksisterende konto, som for eksempel Facebook. Voila – din brukerprofil er klar for bruk! Neste steg er å koble armbåndet til din konto. Gå til «mitt armbånd», og skriv in UID- og sikkerhetsnummeret fra baksiden av brikken i de riktige feltene. UID-nummeret ditt er 16 siffer langt, og sikkerhetsnummeret er 5 siffer. Når kontoen din er opprettet og armbåndet tilkoblet, er du klar til å dra på festival!

MÅ jeg registrere meg?
Absolutt ikke. Vi er veldig nøye på å holde deg anonym. MEN, du vil se at mange viktige og kule funksjoner, som for eksempel påfylling på nettet, sporing av dine kjøp under arrangementet og mange fler ikke vil være tilgjengelig for deg, med mindre du er registrert på forhånd. Samtidig er dette den eneste muligheten for helautomatisk refusjon av ubenyttet saldo etter festivalen. Dersom du er registrert og forhåndspåfyller på nett, vil ditt gjenstående beløp automatisk overføres tilbake til din bankkonto etter endt festival! Det er og viktig å nevne at dersom du mister et uregistrert armbånd i løpet av festivalen, kan vi dessverre ikke deaktivere og erstatte det for deg. Vi anbefaler deg derfor å være på den sikre siden – registrer deg!

Hvorfor bruker dere disse RFID-brikkene?
RFID-brikken i armbåndet gjør det enklere for deg (brukeren) å nyte festivalen fordi ventetider på utsalgsstedene blir redusert, og det lar deg legge igjen lommebok og vekslepenger hjemme! Det er slutt på å måtte rote rundt i lommene etter vekslepenger eller å måtte gå til avsidesliggende steder for å kjøpe flere poletter! Fyll opp festivalkontoen din på forhånd, og du er klar for festival!

Hvordan fyller jeg på penger?
Her har du tre alternativer: før arrangement kan du forhåndspåfylle penger etter at du har registrert deg og åpnet din arrangementskonto på arrangementets nettside, ved hjelp av nettbank og et kredittkort eller debetkort. Du kan også fylle på under festivalen ved å besøke en av påfyllingsstasjonene på området, eller ved å logge inn på mobilappen «Stavernfestivalen 2018›› som gir deg tilgang til kontoen din, og mulighet til å fylle på ekstra penger. Du kan også på forhånd legge inn en innstilling som tillater automatisk påfylling hver gang du når en nedre grense (200 kr). Denne funksjonen må du eventuelt aktivere selv første gang du fyller på penger. Ved påfylling på området velger du selv om du vil betale kontant eller med kort. Påfyllingsstasjoner med bankterminaler er det flest av. Du kan fylle på så mange ganger du vil. Et registreringsgebyr vil bli trukket fra din konto ved første påfylling, dette er kun et engangsbeløp på 69 kr. Den enkleste måten å fylle på penger er å aktivere «automatisk påfyll››-funksjonen. Når du fyller på for første gang, kan du aktivere «automatisk påfyll›› hvis saldoen faller under en forhåndsbestemt grense. På denne måten trenger du aldri å bekymre deg for å gå tom for penger. Husk, alle forhåndsfylte midler som ikke er brukt opp når helgen er omme, vil bli tilbakebetalt til deg!

Hvordan sjekker jeg saldo?
Rundt omkring på festivalområdet vil det være lesere for RFID-brikken i armbåndet, samt at vi har Kundeservice hvor du vil ha mulighet til å sjekke saldoen. Dersom du har registrert brikken i armbåndet ditt på din festivalkonto, kan du sjekke dette på nettet når som helst ved hjelp av nettleseren på din PC eller via din smarttelefon, ved å logge deg på kontoen din.

Hva skjer hvis jeg ikke bruker opp alle pengene jeg lastet opp på kontoen min?
Alle forhåndsfylte midler som du ikke bruker opp vil bli refundert til deg.
Refusjon fungerer slik:
• Automatisk refusjon fra online top-up
• Krav om refusjon for annen top-up

Dersom du har fylt på penger på selve festivalområdet, må du logge deg inn på din brukerprofil på Intellipay. Deretter velger du «Refusjon» i hovedmenyen og trykker knappen for refusjon. Fyll så inn de to opplysningene og eventuelt en kommentar, før du trykker «Oppdater».

Jeg forstår det fortsatt ikke, hvordan kan jeg få hjelp?
Du kan kontakte festivalarrangøren før arrangementet, eller snakke med en av våre representanter på Kundeservice og / eller påfyllingsområder hvor det er satt opp betalingsterminaler. Dersom det er din første gang, vil vårt personell hjelpe deg med å gjennomføre din første påfylling!

Kan jeg dele RFID-armbånd med en venn?
Nei, hver brikke er forbundet med en individuell gjest.

Kan jeg dele kontantløs-konto med en venn?
Ja! Det eneste du trenger å gjøre er å koble din venns armbånd til din festival konto før første gangs bruk!

Jeg er en nerd, jeg ønsker å vite hvordan denne teknologien fungerer! Plattformen drives på Radio Frequency Identification (RFID). RFID er en fellesbetegnelse som brukes til å beskrive et system som overfører identiteten (i form av et unikt serienummer) til et objekt eller en person trådløst, ved hjelp av radiobølger. RFID er utformet slik at avlesere kan fange opp data på brikken og overføre det til et datasystem, uten behov for fysisk kontakt. RFID-brikken omfatter en liten RF-sender og mottaker. En RFID-avleser sender et kodet radiosignal for å identifisere brikken. Brikken mottar meldingen og svarer med sin informasjon.

Hvor sikkert er dette?
Dette systemet er bank-sertifisert (Common Criteria EAL3 + for de som gjerne vil vite det!). All data er kryptert med minimum 256 bit. I tillegg er ingen informasjon lagret på det fysiske armbåndet. Det vil si, dersom en RFID-brikke er tapt eller stjålet, logg deg inn på profilen din via mobilapplikasjonen og simpelthen klikk ‹‹deaktiver›› ved siden av den aktuelle RFID-brikken. Du kan også besøke Kunderservice og få hjelp til å umiddelbart slette og erstatte det tapte armbåndet!

Kan tapte eller stjålne RFID-armbånd spores?
Fordi all kundedata blir lagret på våre sikre servere, og ikke på selve RFID-brikken, vil man dersom RFID-armbåndet er mistet eller stjålet simpelthen kansellere det tapte armbåndet og erstatte det med et nytt RFID-armbånd. På denne måten er det ikke noe behov for å spore opp det tapte armbåndet.

Kult, hvor mye ekstra må jeg betale for dette?
Absolutt ingenting!

VI ØNSKER DEG EN GOD FESTIVAL!