Astrid S

Astrid S slo gjennom med et brak i kjølvannet av deltagelsen i «Idol» i 2013. På få år har hun etablert seg som en av landets fremste eksportører av både fengende populærmusikk og nedstrippede låter med personlig særpreg.

Med solide bidrag som «Emotion», «Hurts So Good» og «Think Before I Talk», som hver og en står for hundretalls millioner streams, har den svært talentfulle jenta fra Berkåk i Rennebu opparbeidet seg en solid fanbase i store deler av verden.

Etter innspillinger i 2019 og 2020 kom debutalbumet «Leave It Beautiful» – et samarbeid med den svenske stjerneduoen Jack & Coke. Sommeren 2020 gjorde Astrid også en akustisk opptreden under DNB og Stavernfestivalens streamingfestival – et koronavennlig arrangement med bare 200 tilskuere til stede.

Stavernfestivalen 2022 blir Astrids femte sceneopptreden på Fritzøe Gård Arena, inkludert en særdeles kort i 2015. Da måtte hun rett og slett kapitulere etter én sang på grunn av en hissig halsbetennelse. Vi tror og håper på en mer samarbeidsvillig stemme og gleder oss stort til et gjensyn med henne i juli 2022!

Lytt til Astrid S på Spotify®

Når spiller Astrid S på Stavernfestivalen 2022?

Dato og klokkeslett blir annonsert senere.

Se flere artister