Kamelen

Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen eller Slim Kamel, er en soleklar undergrunnsfavoritt innen norsk rap. Han ble kjent over natten da han i 2015 rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si Ingenting».

Kamelen er en viktig musikalsk stemme for en ofte stille og underpresentert gruppe i det norske samfunnet. På debutalbumet «Ambivalent» (2017) rappet Kamelen åpenhjertig om et kaotisk liv preget av store kriminelle ambisjoner og sosiale avvik. Gjennom flere intensive år med låtproduksjon og turnéliv har Kamelen opparbeidet seg status som en av Norges største rapartister.

I januar 2021 kom albumet «FRIKJENT», inspirert av 4 måneder i varetekt for et ran han ikke begikk. Samlingen låter ble et motsvar til anklagene og et innblikk i en intenst frustrerende periode.

Sommeren 2021 er Kamelen aktuell med houselåten «Creme de la creme» – satt sammen av et stjernelag av produsenter og låtskrivere, som blant andre Anders Nilsen (Matoma, Katastrofe), André Jensen (R3HAB, Tungevaag), Emir Hindic (Emir, Sushi x Kobe) og Maciek Ofstad (Kvelertak).

I 2019 steppet Kamelen inn på kort varsel da Lil Skies måtte avlyse sin planlagte konsert på Stavernfestivalen. Han svarte med å skape et tvers gjennom herlig kaos på Larvik Golf Arena, som oppvarmer til Travis Scott. Kamelen leverer alltid varene på livescenen!

Lytt til Kamelen på Spotify®

Når spiller Kamelen på Stavernfestivalen 2022?

Dato og klokkeslett blir annonsert senere.

Se flere artister