campstavern

NY CAMP I 2019

 • I 2019 har vi en ny, stooor camp som heter Camp Stavernfestivalen, og vi har en mindre camp som heter Camp Idyll.
 • Begge ligger i gangavstand til festivalen
 • Camp Stavernfestivalen inndeles med fargekoder
  Lilla = stillecamp, Blå = vanlige regler, Rosa = partycamp
 • Følg med på Camp Stavernfestivalen-eventet på Facebook for alle oppdateringer om begge campene.
CAMP2019-min

Det er gledelig å kunne si at vi i 2019 har en ny camp som er 4 ganger så stor som Rødberg og Idyll var TIL SAMMEN! Denne campen ligger 1,4 km fra festivalområdet, og det tar kun 10-12 minutter å gå bort. For å gjøre opplevelsen best mulig, blir det et eget innslipp for campere. Dere slipper altså å gå ut samme veien som alle som skal ta nattbussen:)

Det vil være fokus på å dekke alle tenkelige ønsker og behov som dere måtte ha under camp-dagene. Vi har et bredt utvalg av matutsalg, og vi har egen camp-butikk, dusj-land, mobillading, god underholdning – og MYE mer!

CAMP IDYLL

Var du for sent ute med å kjøpe campinpass? No worries! Vi har åpnet en ekstra camp for dere som trenger et sted å bo.

Camp Idyll er en enklere, men vel så trivelig camp – rett ved festivalområdet. Tilbudene vil ikke være de samme, eller like mange som på hovedcampen, men det blir gratis dusjer, matsalg og mulighet for å ta med eget telt.

(Det er ikke mulig å komme inn på hovedcamp med Camp Idyll-pass)

idyll-min

KARTENT - sponset av Telia

KarTent er et superenkelt, og ikke minst miljøvennlig alternativ. Papphusene står klare når du kommer, med plass til to personer i hvert telt. Og ja, de er selvfølgelig vanntette. Disse er tilgjengelige på begge campene.

TYPER OG PRISER:
KarTent Standard (kr 900): Ferdig oppsatt telt
KarTent Plus (kr 1100): Ferdig oppsatt telt med luftmadrass
KarTent Super (kr 1400): Ferdig oppsatt telt med luftmadrass pluss to soveposer.

Psst: Teltene kan tegnes, males, og tusjes på – vi kårer vinner av beste design!

KarTents kan du bestille enten du skal bo på Camp Idyll eller Camp Stavernfestivalen.

kartent-min

TILBUD PÅ HOVEDCAMPEN

Følg med på Camp Stavernfestivalen-eventet på Facebook for å få all informasjon om campen, samt for å delta i konkurranser kun for camperne på festivalen.

 • Kjøper du denne billetten, blir teltet ditt plassert på et eget område av campen. Bor du på hovedcampen, blir teltet plassert på et eget område på den delen med rosa fargekode
 • Hvert telt må kjøpe et Strøm til telt-pass og ha den anviste lappen synlig til enhver tid for å kunne være på dette området
 • Det blir gjort klart punkter som teltene kan slåes opp rundt. Alle telt må ta med egen skjøteledning (anbefalt lengde: 3 m) for å koble seg på dette punktet. Kun ett uttak per telt
 • Ikke tillatt med utstyr som drar vesentlig med strøm
 • Kan kombineres med billetten ‹‹Større telt››
 • Kan kombineres med Camp Idyll
 • NB! Kan ikke kombineres med Boutique Camping-produkter

Betalt parkering for campere på Hovlandbanen i Larvik. Shuttle-buss til camp. Anbefalt å kjøre til camp, lesse av baggasje (og kanskje et par passasjerer), kjøre til parkering, ta shuttle tilbake til camp. Man betaler på stedet gjennom Micasa-appen, det koster kr 450 per bil.

Ca. 500 plasser.

Parkeringen er åpen kl. 10.00 – 22.00 tirsdag – søndag. 

Det er selvfølgelig fullt mulig å komme med bobil eller caravan, les mer om dette lenger ned på siden.

NB! Kun gyldig i kombinasjon med campingpass til Camp Stavenfestivalen. Alle som skal bo på camp må ha hvert sitt campingpass.

OBS! Man kan ikke bo i bobil/caravan på Camp Idyll!

For telt som er større enn at det passer innenfor 5x5m. Alle lavvoer må kjøpe «større telt». Alle større telt får en egen plassering på Partycampen. En teltplass her er maks 5×10 meter.

Kan kombineres med billetten ‹‹Strøm til telt››.

OBS! Kan ikke kombineres med Camp Idyll!

Det vil bli et shuttle-tilbud fra Camp og til festivalen. Alle som skal bruke dette må ha hentet ut campingpass, festivalpass og kjøpt shuttlepass. Det vil være begrenset med antall shuttlepass, så vær tidlig ute.

OBS! Kan ikke kombineres med Camp Idyll!

Med Dusjpass får du på Hovedcampen oppvarmet vann, tilgang på hårføner, flere dusjer og kortere kø, eget rom per dusj. Dusjpass kan kjøpes på Campen. Uten Dusjpass får du kaldt vann, færre dusjer og lenger kø, og enkle, åpne båser som i en garderobe.

Dusj er gratis på Camp Idyll.

På Hovedcampen kan man glede seg til alt fra Los Tacos, The Smoothie Factory, Steamy, Cereal Cafe, Gradiosa, Grillpit, og Matlykke.

På camp Idyll stiller Good Mood Streetfood med fristelser som deilige frokost-wraps, freshe salater og signaturretten grilled cheese stappet med varm digg ost og forskjellig fyll. De er også gira på å tilby dere sin nyhet: Burrito Loco!
We love cheese, we love food and we have a Good Mood.
Velkommen til en fooodtruck utover det vanlige

Coop Extra kommer med full butikk med et bredt utvalg av varer. Det blir egen grill ved butikken hvor man kan grille selv.

Utekino n Chill! I år blir det Utekino på Hovedcampen i skumringen på tirsdag og onsdag. Ta med pledd og popcorn – filmen snurrer i Skogsklubben.

Det vil være diverse aktiviteter på Hovedcampen som Yoga, Bootcamp, Paint n’ Sip, Grafittikurs, DJ, Utekino, Gong bad og Sandvolleyball turnering. Følg med på programmet på Campen for tid og annen info.

Tom for strøm? Få en ladeavtale på Telia sin stand!
Bare bytt den inn hos dem når du er tom:)

Festivalpris: 299,-

CAMPREGLER

 • Alle campere må ha festivalpass til Stavernfestivalen
 • Alle må ha eget Campingpass
 • Campingpass til Camp Stavernfestivalen gir kun inngang til Camp Stavernfestivalen
 • Campingpass til Camp Idyll gir kun inngang til Camp Idyll
 • Aldersgrensen er 16 år, men det er anbefalt å være fylt 18 år
 • Alle campere må hjelpe til med å holde området ryddet og rydde rundt sitt telt før de reiser
 • Ingen apestreker!
 • Alle må være ute av campen før den stenger. Hovedcamp stenger Søndag kl 14, og Camp Idyll stenger Søndag kl. 12.
camp7-min

CAMPING I EGET TELT

 • Antall personer må være samme som teltet er ment for. Hvis det er et 4-mannstelt, må det bo 4 personer i det
 • Alle telt må være slått opp innenfor de oppmerkede områdene
 • Ikke tillatt med store medbrakte møbler
 • Ikke tillatt med Partytelt. På grunn av mulighet for høy vind og sikkerheten til andre campere er det ikke tillatt å ta med partytelt
 • Alle telt må holde 3 meter avstand til neste telt
 • Større telt – For telt som er større enn at det passer innenfor 5x5m. Alle lavvoer må kjøpe billetten «større telt». En teltplass for større telt er 5×10 meter.
camp10-min

BOUTIQUE CAMPING - UTSOLGT

Kjenner du på stresset med å sette opp telt når du ankommer festivalen?

Med boutique camping får du det mest behagelige alternativet til festivalcamping. Nå kan du komme til dekket bord, sjekke rett inn i et ferdig oppsatt telt eller hytte, og sette igang festivaleventyret med en gang du ankommer campen!

SleepEasy kan kjøpes og hentes på Hovedcampen.

Boutique Camping er nå utsolgt.

boutique1-min

Dette er våre hytter:

Podpad – Trehytte med plass til 2 personer. Kan velge mellom to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Denne har også dør med lås, luftmadrass med laken, solcelle til lys og stikkontakt (må ta med egen adapter), kroker og speil. PRIS 3250,-

Bunkpad – Trehytte med plass til 4 personer. 4 senger fordelt på 2 køyesenger. Denne har også dør med lås, madrass med laken, strøm med stikkontakt (må ta med egen adapter), lys, kroker, hyller og speil. PRIS 5750,-

Luxpad – Trehytte med plass til 2 personer, samme størrelse som Bunkpad. Kan velge mellom to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Denne har også dør med lås, madrass med laken, strøm med stikkontakt (må ta med egen adapter), lys, kroker, hyller og speil. PRIS 5250,-

Octopad – Trehytte med plass til 4 personer. Kommer med 4 enkeltsenger i tre. Denne har også dør med lås, madrass med laken, strøm med stikkontakt (må ta med egen adapter), lys, kroker, hyller og speil. PRIS 6750,-

Dette er våre telt:

2-pers Bellepad – Lerret telt med plass til 2 personer. Kommer med 2 feltsenger med laken og teppe. PRIS 2750,-

4-pers Bellepad – Lerret-telt med plass til 4 personer. Kommer med 4 feltsenger med laken og teppe. PRIS 3500,-

6-pers Bellepad – Lerret-telt med plass til 6 personer. Kommer med 6 feltsenger med laken og teppe. PRIS 4250,-

8-pers XLBellepad – Ekstra stort lerret-telt med plass til 8 personer. Kommer med 8 feltsenger med laken og teppe. PRIS 6000,-

 

SleepEasy – Kan kjøpes av deg som bor i en Boutique Camping-enhet. Pakken inneholder sovepose, pute, teppe, øyemaske og øreplugger. Dette er per pakke, så hver person må ha sin egen. Kjøpes på campen. Pris: kr 400.

CAMPING I BOBIL / CARAVAN

Skal du campe i bobil, campingvogn eller combi-camp, skal du kjøpe ‹‹Plass til bobil›› hos Ticketmaster. Dette koster kr 1500 per bil/caravan.

OBS! Kan ikke kombineres med Camp Idyll!

Vi har en maks-grense på 9 meters lengde per bobil/caravan. Fortelt er tillatt opptil 3 meter bredt. Bilene får vanlig strømtilgang, så utstyr som har høy effekt bes ikke brukt fordi det vil gjøre det vanskelig for oss, dere og ikke minst – andre!

camp12-min

CAMP AWARDS

Hvert år deler vi ut forskjellige priser til camperne våre. Dette er prisene du kan vinne i 2019!

Årets nattugle – Er du den som fortsetter festen etter alle har lagt deg? Slapp av, vi ser deg! Du blir kanskje årets nattugle.

Camp Spirit – Er du den som sprer mest glede, gjør mest ut av alt Campen har å tilby og bærer det største smilet? Ja, da er det kanskje du som blir årets camp sjel.

Miljøsjel – Camp er ikke bare fest og morro. Jo, det er mest det, men det er bedre å feste når det er ryddig rundt teltet! Bidrar du mest til en ryddig teltplass så kanskje du blir årets miljøsjel.
Camp site – Har ditt telt litt mer farge, litt mer liv, ekstra høy lyd og flere mennesker? Da er det mulig at ditt telt blir årets camp.
camp8-min

HVILKE TIDER MÅ JEG HUSKE PÅ?

 • Hovedcampen åpner tirsdag 9. juli kl. 14.00 og stenger søndag 14. juli kl. 14.00.
 • Camp Idyll åpner torsdag 11. juli kl. 12.00 og stenger søndag 14. juli kl. 12.00.
 • Innsjekken er åpen hver dag kl. 10.00–22.00.
 • Dusj-land er åpen mellom 10-22
 • Parkering er åpen mellom 10-20
camp4-min