frivilligstavern-min

BLI MED PÅ NOE GØY, LÆRERIKT OG UTFORDRENDE!

HVA KAN JEG JOBBE MED?

Stavernfestivalen har rundt 60 000 besøkende over tre dager. Vi leter derfor etter frivillige vakter til å håndheve Kardemommebyloven, slik at alle kan reise hjem lykkelige og med gode minner. Er du hjelpsom, god på å holde orden i rekkene, eller kler du rett og slett bare gul refleksvest svært godt? Da har du kanskje lyst til å være vakt?

Som vakt har du mulighet til å jobbe enten under opprigg, nedrigg, under festival, eller som nattevakt.

Det er fredag, festival, og 27 grader på Larvik Golf Arena. Bak 30 meter bardisk står du dansende til god musikk og serverer leskende drikke til varme og tørste festival-publikummere. Har du alltid hatt lyst til å være bartender, eller skjenker du raskere enn din egen skygge? Da er jobben i baren noe for deg! I bar trenger vi folk med godt humør, tålmodighet og som er effektiv og liker litt hektiske dager. Du får aldri en kjedelig dag i baren på Stavernfestivalen.  Om du har erfaring med å jobbe i bar er det topp, hvis ikke får du god opplæring.

Frivilligarbeidet i Bar inkluderer i tillegg til bar også supplering av varer.

Frivilligarbeidet i Klubben/Premium inkluderer i tillegg til bar og supplering også rydd og vakthold. MERK: 20+ aldersgrense for å jobbe her.

PS: Ønsker du å være superfrivillig? Se lenger ned på siden

Hei, og velkommen! Er du utadvendt, hjelpsom, positiv og glad i å yte skikkelig god service? Da kan du bli festivalgjestenes første møte med festivalen, og oppgavene vil kunne bestå i alt fra å bytte billett til festivalbånd og å akkreditere presse- og bransjefolk, til å besvare spørsmål og veilede publikum i Informasjonen. Er du positiv, effektiv eller sitter du kanskje på en liten forkjærlighet for å bli kvitt køer? Da hører du hjemme her!

Her kan du jobbe:
Akkreditering
Båndpåsett under festival
Forhåndspåsett (båndpåsett før festival rundt omkring på forskjellige steder i Larvik)
Infobod

PS: Ønsker du å være superfrivillig? Se lenger ned på siden

Våre frivillige er festivalens sevje! I frivilliginnsjekken blir du den de frivillige møter aller først. I tilbringertjenesten følger du de frivillige til sine poster. Som solskinnspatrulje ser du til at de frivillige får litt ekstra omsorg og hyggelig oppmerksomhet når det trengs, ved f.eks. å dele ut vann og snacks til andre frivillige. Du er tilgjengelig og trår til der du behøves.

PS: Ønsker du å være superfrivillig? Se lenger ned på siden

Har du en miljøverner i magen? Er du en rev på å sortere papp fra plast eller generelt opptatt av miljøet? I miljøpatruljen er du den som sørger for å gjøre festivalområdet ryddig og trivelig for alle gjestene. Hjelp oss med å holde Larvik Golf Arena ren.

Som miljøpatrulje har du mulighet til å jobbe under festival, etter festival, eller gjøre nattrydding mellom festivaldagene.

PS: Ønsker du å være superfrivillig? Se lenger ned på siden

Har du bakgrunn som sykepleier, lege, helsefagarbeider eller har erfaring fra Medic er dette perfekt for deg. Her vil du hjelpe vårt førstehjelpsteam med å passe på alle våre festivaldeltakere og frivillige som har behov for assistanse.

Alltid lurt på hva som foregår «backstage»?

Som backstage-arbeider bidrar du under opprigg eller nedrigg før eller etter festival, som morgenrigger på festivaldagene før festivalen åpner for dager, eller med catering til artister.

Er campen ditt rette element? Hva med å bidra til å gjøre den til er enda bedre sted å bo!

Som frivillig på camp bidrar du med rydding, svare på spørsmål fra campere, og organisering av oppsett av telt.

*) For å jobbe i baren eller som vakt må du ha fylt 18 år.

Frivillig

Norsk Tipping og Stavernfestivalen presenterer FRIVILLIGPRISEN!

De frivillige er selve pulsen i Stavernfestivalen. Uten de frivillige stopper festivalen opp.

I år gjør vi igjen et samarbeid med Norsk Tipping, og lar de frivillige stemme frem årets frivillig. Hvem skiller seg positivt ut? Hvem stiller opp når det gjelder som mest?

Vinneren blir stemt frem av de andre frivillige, og får en premie den vil huske for livet!

MØT NYE MENNESKER!

Alt foregår i sosiale omgivelser, og med nesten 1800 frivillige på jobb over et par uker er det lett å skaffe seg et knippe nye venner.

Som frivillig på Stavernfestivalen jobber du med noen av musikk- og festivalbransjens mest profesjonelle folk.

frivillig2-min

MESTRE UTFORDRINGER!

I løpet av en helg går det fort unna et par tankbiler med leskende drikke, og flere tonn mat.

Alt dette skal bæres, ryddes og kastes. I tillegg skal en mengde trailerlass med lyd, lys og mye annet utstyr rigges og monteres.

Alt dette, og litt til, trenger vi hjelp til. Det kan høres slitsomt ut, men det å være frivillig på festival er i bunn og grunn bare gøy.

frivillig-min

FRIVILLIGCAMP

Det blir selvfølgelig camping for de frivillige.

Mer info om dette kommer snart!

camp7-min

INFORMASJON

En festival trenger alltid et par superfrivillige som kan jobbe mye og ta ansvar. Det kan hende vi tar feil, men vi tror du pleier å ta i et tak der det trengs, er mer opptatt av å jobbe for festivalen enn å dra på konsertene, har ledererfaring fra korps, studier, frivilligorganisasjoner eller lignende, og er positiv med masse energi. Kjenner du deg igjen? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Som superfrivillig søker du gjennom det vanlige søknadsskjemaet for frivillige, men skriver en mer tekst utfyllende om hva du har gjort før, hva du er best på, eller hva du har mest lyst til å jobbe med på Stavernfestivalen.

Er du derimot allerede registrert som frivillig, men ønsker å bytte til superfrivillig, sender du oss en e-post til frivillig[@]stavernfestivalen[.]no med informasjon om hva du har gjort før, hva du er best på, eller hva du har mest lyst til å jobbe med på Stavernfestivalen.

MERK: Superfrivillige jobber alle tre festivaldagene.

1 vakt = 1 dagspass

Jobber du 3 vakter får du 1 festivalpass eller 3 dagspass. Det er mulig å gi bort disse passene til noen du kjenner hvis du ikke får benyttet deg av passene selv.

Hvis du vil være på festivalen etter du er ferdig på vakt må du benytte deg av dagspass.

For eksempel: Hvis du jobber på lørdagen kan du være på festivalen etter vakten er ferdig, men du må da sjekke deg ut som frivillig, løse ut dagspasset ditt og få bånd.

Hvis du jobber nedrigg får du dagspass som du kan benytte under festivalen, men hvis du ikke møter opp til vakt vil du bli fakturert for dagspass.

Når du er på jobb, er det viktig at jobben er første prioritet. Du må møte opp edru og klar for å gjennomføre dine arbeidsoppgaver. Du vil altså gå glipp av konsertene og annen moro mens du er på jobb, men vi lover god stemning og masse smil på jobb – så kan du nyte konsertene med mer når du har fri.

For å kunne ivareta alle våre frivillige på en best mulig måte, må alle signere en HMS-plan. Ved å lese og signere denne avtalen har du gjort deg kjent med våre sikkerhetsrutiner, og du har blitt gjort kjent med ditt eget ansvar under festivalen. Hvis du er under 18 år, må skjemaet også underskrives av foresatte og tas med når du skal sjekke inn. Hvis du er over 18 år, leser du HMS-planen i registreringsskjemaet og huker av for at du godtar betingelsene. Ta kontakt per e-post til frivillig[@]stavernfestivalen[.]no hvis du har spørsmål.

Flere ønsker å jobbe sammen med venner. Dersom det er spesifisert i søknaden, kommer vi selvfølgelig til å gjøre alt vi kan for at det skal skje, men vi kan ikke garantere det før begge/alle har fått plass.

Når både du og vennen(e) din(e) er godkjent til samme kategori, må dere selv velge samme skift for å jobbe sammen. Dette gjør dere når vi åpner opp for at dere kan sette dere opp på skift.

Generell aldersgrense for å være frivillig på festivalen er 16 år. I baren må du være 18 år for å servere alkohol, og som sikkerhetsvakt må du også ha fylt 18 år. Dersom du har søkt bar/vakt og er under 18 år, vil du automatisk bli flyttet til 2. valget ditt. Du trenger ikke endre søknaden din.

Dersom det er kritisk informasjon som f.eks. kontaktinformasjon som mangler eller er feil, så vil vi gjerne høre om det. Dersom du ønsker å endre søknaden din utover dette, sender du oss en mail på frivillig@stavernfestivalen.no

Dersom du benytter deg av dagspass eller festivalpass uten å møte opp til dine avtalte skift som frivillig, vil du bli fakturert for prisen av disse passene i etterkant.