INTELLIPAY

På Stavernfestivalen bruker vi kontantløs betalingsteknologi fra Intellipay. Brikken på armbåndet er din «lommebok» og brukes til all handel på festivalområdet.

SPAR TID – GJØR DEG KLAR PÅ FORHÅND!

For å få det meste ut av din festivalopplevelse bør du registrere armbåndet ditt på forhånd, og fylle på penger online før du ankommer festivalen! Dette vil spare deg for masse tid, og du kan gå rett på sak når portene åpner.

Når festivalen er over vil dessuten alle pengene du har igjen bli automatisk refundert. Merk at sistnevnte kun gjelder penger som er fylt på online.

Du registrerer armbåndet og fyller på penger online i Intellipay-løsningen.

Merk at dersom du ønsker å registrere flere armbånd eller billetter på en og samme Intellipay-konto, må dette gjøres før første innskudd!

Opprett ny konto nå

FYLLE PÅ PENGER

For å kunne benytte armbåndet ditt til å handle på festivalområdet, må du fylle på penger. Du har disse 2 alternativene:

  • a. Etter at du har registrert deg og åpnet din Intellipay-konto, kan du fylle på penger med VISA og MasterCard både før og under festivalen.
  • b. Du kan også fylle på i løpet av festivalen ved å besøke en av påfyllingsstasjonene på festivalområdet merket med «Top up».

Ved påfylling på festivalområdet velger du selv om du vil betale med kort eller kontant. Påfyllingsstasjoner med bankterminaler er det flest av. Du kan fylle på så mange ganger du vil.

Merk at et aktiveringsgebyr på NOK 79 blir trukket fra kontoen ved første innskudd.

Fyll på penger online

BETALE FOR VARER

Når du skal betale for en vare, fører du armbåndet over terminalen to ganger. Første gang identifiserer du deg og du kan se saldoen din, og andre gang bekrefter du kjøpet. Kjøpet blir så automatisk registrert i armbåndets RFID-brikke.

SJEKKE SALDO

Du kan sjekke saldoen din på påfyllingsstasjonene merket med «Top up», og på alle steder hvor du kan handle. Ta kontakt med betjeningen, så hjelper de deg.

Har du registrert armåndet ditt, og opprettet Intellipay-konto, kan du også sjekke saldoen ved å logge inn på kontoen din. Du finner linken til Intellipay i appen og på nettsiden vår.

PROBLEMER?

Ved eventuelle problemer med armbåndet, kan du henvende deg til et av kundeservice-teltene for Intellipay. Disse er merket med «Intellipay-service» og finnes på festivalområdet, ved hovedinngangen og på campen.

Du kan også sende e-post til intellipay-service@stavernfestivalen.no.

TILBAKEBETALING

Etter festivalen kan du tilbakeføre ubenyttet saldo til din bankkonto. Dette gjøres via din Intellipay-konto. Dersom du ikke har konto, må du opprette en ny konto, registrere armbåndet ditt og deretter be om tilbakebetaling.

Gå til Intellipay