Koronavirus – spørsmål og svar

Stavernfestivalen følger situasjonen tett og forholder seg alltid til gjeldende pålegg, råd og retningslinjer fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Sist oppdatert: 13. mars 2020 kl. 11:00

Med utgangspunkt i koronavirusets (COVID-19) smitteutvikling i Norge og Folkehelseinstituttets råd og tiltak rundt avvikling av store arrangementer, ønsker Stavernfestivalen å gi så presis og riktig informasjon som mulig til alle som søker svar. På nåværende tidspunkt er det likevel flere usikre faktorer utenfor Stavernfestivalens kontroll, som spiller inn. Av den grunn kan vi i flere tilfeller ikke gi sikre svar, og håper på forståelse for dette.

Stavernfestivalen følger situasjonen tett og forholder seg alltid til gjeldende pålegg, råd og retningslinjer fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Arrangeres Stavernfestivalen 2020 som planlagt?

Utgangspunktet vårt er at Stavernfestivalen 2020 finner sted som planlagt 9.–11. juli 2020. Dette avhenger først og fremst av koronavirusets utvikling i månedene fram mot festivalstart. Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets offisielle råd og tiltak med hensyn til store arrangementer, som kan forandre seg i tiden fram mot festival.

Når vet jeg sikkert om Stavernfestivalen 2020 arrangeres eller ikke?

En endelig avgjørelse tas utelukkende av lokale eller nasjonale helsemyndigheter. Som arrangør ønsker vi å gjøre alt som står i vår makt for at festivalens gjester skal få nyte årets opplevelse, men uten at det går på bekostning av helsefaglige retningslinjer.

Får jeg refundert pengene hvis Stavernfestivalen 2020 blir avlyst?

Dette vil bli tatt stilling til ved en eventuell avlysning. Stavernfestivalen vil da ta kontakt med alle berørte parter.

Hvor får jeg oppdatert informasjon?

Stavernfestivalen vil oppdatere denne siden med informasjon som påvirker gjennomføringen av Stavernfestivalen 2020 når dette foreligger. Stavernfestivalen forholder seg til Folkehelseinstituttets offisielle fakta, råd og tiltak.