Om Stavernfestivalen

Stavernfestivalen er en populærmusikkfestival som årlig samler rundt 75.000 glade festivaldeltagere i naturskjønne omgivelser på Larvik Golf Arena. Festivalen arrangeres i juli.

Siden oppstarten i 2001 har Stavernfestivalen tatt imot artister som Ed Sheeran, Elton John, Post Malone, Travis Scott, Neil Young, Sting, Bob Dylan, David Guetta, Pharrell Williams, Kygo, Alan Walker, Dua Lipa, Wiz Khalifa, Karpe Diem, Swedish House Mafia, Sigrid, Astrid S og Zara Larsson.

Stavernfestivalen ønsker å gi festivaldeltagerne «det lille ekstra» i form av unike opplevelser på arenaen. Dette har blant annet resultert i et rikt og variert mattilbud og et eget campområde med egne opplevelser og aktiviteter.

Stemningsbilde fra Stavernfestivalen 2019.

Stavernfestivalen driftes av Artyfy

Artyfy er eksperten på underholdning og gode opplevelser, som blant annet har hovedansvaret for planlegging og avvikling av Stavernfestivalen.

Vi er opptatt av å begeistre mennesker. Det er målet vårt, hver dag, hele tida. Det er grunnen til at vi går på jobb. I møte med mennesker tror vi sterkt på verdien av smilet og det gode humøret. Det kan være nok til å snu noe negativt til positivt.