Bli medlem av Stavern+

Som medlem av Stavern+ er du sikret de beste og mest lukrative tilbudene våre. Meld deg inn gratis i dag, så går du ikke glipp av noe som helst.

Du får fordeler med en gang!

Stavern+ er vår måte å sette pris på deg som liker Stavernfestivalen. Når du blir en del av kundeklubben vår får du en rekke medlemsfordeler. Som medlem kan vi blant annet love deg eksklusive medlemstilbud, samt mye annet du som ekte festivalentusiast vil ha glede av.

Fordelene kan brukes fra den dagen du melder deg inn, og det er selvfølgelig helt gratis å være medlem. Meld deg inn, og få dine fordeler allerede i dag!

Medlemsfordeler:

  • Rabatterte billetter i spesifikke kampanjeperioder
  • Eksklusive medlemstilbud og konkurranser
  • De viktigste nyhetene først
  • Mye annet gøy
  • Medlemskapet er helt gratis

Meld deg inn i Stavern+

Opplysninger om deg

Kommunikasjon med deg

Merk at velkomstmail alltid sendes på e-post – uavhengig av hva du velger over. Ved å bli medlem samtykker du til dette.

Vilkår og samtykke

Stavernfestivalen respekterer og beskytter personvernet og personopplysningene du legger igjen hos oss. Du kan når som helst melde deg ut ved å klikke på lenken i bunnteksten i våre nyhetsbrev. For å bli medlem av Stavern+ må du samtykke til innholdet i personvernerklæringen vår.

Vi benytter Active Campaign som verktøy for å sende ut nyhetsbrev og SMS. Når du blir medlem aksepterer du at vi lagrer dine personopplysninger hos Active Campaign. Det er kun Stavernfestivalen AS som har tilgang til dine personopplysninger.

Les personvernerklæringen vår.

Hent din personlige kode

Dersom du allerede er medlem av Stavern+ og ikke finner din personlige tilbudskode kan du skrive inn e-postadressen din under. Vi sender deg koden din på e-post.